1e editie van het FC Amsterdamse Bostoernooi (het toernooi is afgelast, de feestactiviteiten vanaf 16.00 gaan wel door)

Aan de voet van het Wagnerstadion en aan de rand van het Amsterdamse bos zou zaterdag 14 januari bij voetbalvereniging FC Amsterdamse Bos de 1e editie van het FC Amsterdamse Bostoernooi worden afgewerkt. De velden zijn vanwege het slechte weer echter afgekeurd waardoor het toernooi is afgelast. Het goede nieuws is dat de feestactiviteiten vanaf 16.00 wel doorgaan.

Aan het toernooi zouden de 35+ teams van de volgende voetbalclubs deelnemen: AFC Ajax, Nautilus, Taba, Geuzen Middenmeer, Legmeervogels, Jos Watergraafsmeer, AMVJ en FC Amsterdamse Bos.  

Voor deelnemers, aanhang en belangstellenden is er op 14 januari op het Sportpark Amsterdamse Bos van alles te doen. Vanaf 16.00 zullen de feestactiviteiten beginnen en kan er onder het genot van een hapje en een drankje geluisterd worden naar de muzikale noten van Amsterdamse topzanger Robert Leroy en onze eigen topper DJ Jasper.

Locatie: Sportpark Amsterdamse Bos, Jan Tooropstraat 48, 1182 AE Amstelveen

Ben je individueel of als team op zoek naar een leuke nieuwe voetbalvereniging, dan is zaterdag de ideale mogelijkheid om de sfeer bij de gezelligste club van Amstelveen te proeven.  

Tot zaterdag allemaal!

Met vriendelijke groet,

Kevin Pastor
FC Amsterdamse Bos

Meer info: info@amsterdamsebos.com

Lid worden: secretaris@amsterdamsebos.com

Sponsor worden: sponsoring@amsterdamsebos.com