Sponsorpakketten en prijzen

Wij zijn een vereniging in het Amsterdamse Bos en liggen op de stadsgrens van Amsterdam (Zuid) en Amstelveen. Dus ben jij op zoek naar exposure in dit gebied? Neem dan contact op met ons om laagdrempelig te starten met een meerjarige samenwerking.

De club van 100.

Help jij onze vereniging? Bedrijven én particulieren kunnen zich al voor € 100,- per jaar aan onze club verbinden! Voor €100,- komt je naam op ons bord in onze kantine.

Mail ons om de mogelijkheden te bespreken.

Website sponsor

Voor €100,- per jaar kom je op onze website bij de sponsoren.

Shirtsponsor worden?

Toch één van de meest herkenbare mogelijkheden! Je (merk)naam op schouder, borst of rug laten bedrukken? Op het eigen gewenste team? De prijs is afhankelijk van de wensen en mogelijkheden.

Mail ons om de mogelijkheden te bespreken.

Bordsponsoring

Wil je ook een herkenbaar bord langs onze velden? Hiermee is je (merk)naam goed zichtbaar voor voetballers, tennisspelers én supporters bij het Amsterdamse Bos.

Voor €250,- per jaar, inclusief eenmalige aanmaakkosten sponsorbord, hangt je bord langs ons veld. Ook krijg je een vermelding op onze website bij de bordsponsoren.

Mail ons om de mogelijkheden te bespreken.

Borddoeken

Wij bieden ook de mogelijkheid voor een borddoek. Dit is goedkoper om te maken. Zo komt er meer geld in onze clubkas! Voor €150,- per jaar, inclusief eenmalige aanmaakkosten sponsordoek, hangt je bord langs ons veld. Ook krijg je een vermelding op onze website bij de bordsponsoren.

Mail ons om de mogelijkheden te bespreken.